Ons restaurant is enkel toegankelijk voor hotelgasten.
Als hotelgast kunt u altijd gebruik maken van ons restaurant. Wel geldt er een maximum van 4 gasten per tafel (tenzij een huishouden). 

Roomservice
Het ontbijt, de lunch en het diner zijn ook mogelijk op uw hotelkamer. Er is de gehele dag roomservice mogelijk.

 

Over J RestaurantCulinair genieten aan het Gooimeer

Ben je op zoek naar een goed restaurant in Huizen voor een culinaire beleving? Dan ben je bij J Restaurant aan het juiste adres! Het restaurant heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting, heeft een prachtig uitzicht over het Gooimeer en is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. De ideale locatie voor gelegenheden als een gezellige avond met de familie, een romantisch diner voor twee maar ook voor een zakenlunch of borrel. Wanneer het weer het toelaat is het ook heerlijk vertoeven op ons zonnige terras. Hier kun je genieten van een smakelijke lunch, een uitgebreid à la carte diner of een heerlijk verfrissend drankje.

Iets te vieren? Wij bieden vele mogelijkheden voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Foto's


 

Met de 360° tour kun je een virtueel kijkje nemen in J Restaurant. Wees welkom!

360° tour bekijken
 

Overnachten in HuizenUniek hotel met uitzicht over het Gooimeer

J Restaurant is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Het hotel bevindt zich in een 'dorpje' gebouwd in de stijl van een oud Zuiderzeedorpje aan de kop van de Oude Haven. Het stadje bestaat uit typerende huisjes en wordt omringd door bos, heide en water. De comfortabele hotelkamers bevinden zich in aparte gebouwen en zijn ieder modern ingericht. Verder beschikt het hotel over een gezellig terras, de gezellige RIVA Wijnlounge, verschillende multifunctionele zalen en direct naast het hotel feestlocatie De Kalkovens.

Bekijk hotelwebsite

ReserverenReserveer een tafel bij J Restaurant

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

 

Openingstijden

07:00 - 21:00 uur

 

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.

J Restaurant

Mastspoor 1
1271 GL Huizen
035 - 523 00 10
info@hotelnautischkwartier.nl

Privacy Statement

Ook bij Nautisch Kwartier

RIVA Wijnlounge »
Pastarestaurant Laguna »
Evenementenlocatie De Kalkovens »

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.