Culinair à la carte restaurant direct aan het Gooimeer

J Restaurant is de perfecte locatie voor een gezellige avond uit eten in Huizen. Het à la carte restaurant is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, uniek gelegen aan de kop van de oude haven en direct aan het prachtige Gooimeer.

Een mix van oud en modern

De klassieke 18e eeuwse bouwstijl is tot in detail doorgevoerd. Het hotel ligt midden in de Gooise natuur, omgeven door bos, heide en water en is onderdeel van het nieuwe Nautisch Kwartier in Huizen: een ‘dorpje’ gebouwd in de stijl van een oud Zuiderzeedorpje, met verschillende horecagelegenheden, boothuizen en een botterwerf.

Klassiek uit eten in Huizen

De klassieke Franse en de Mediterrane keuken laat een voorliefde zien voor eerlijke en pure ingrediënten van eigen bodem. Het à la carte restaurant heeft een eigentijdse, sfeervolle inrichting met een knipoog naar het Nautisch Kwartier, geschikt voor verschillende doeleinden.

Zo bieden wij een ideale gelegenheid voor familiediners, een romantisch diner voor twee en een zakenlunch of -diner. Op het zonnige terras kunt u terecht voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, maar ook voor een verfrissend drankje. Ook beschikt het à la carte restaurant over eigen aanlegsteigers.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.